04-04-14

The Supremes komen even terug !

Diana Ross en Mary Wilson zijn klaar voor een reünieconcert van The Supremes. Dat meent althans Duke Fakir van The Four Tops.

De twee zouden eindelijk bereid zijn hun aanslepende vete op te bergen om de iconische Motowngroep terug samen te brengen met Cindy Birdsong.

Duke, het laatste overlevende oorspronkelijk lid van The Four Tops: "Ik ga een voorspelling doen. Vroeg of laat zie ik haar (Diana Ross, nvdr.) en Mary elkaar een dikke knuffel geven en zeggen: 'Laat het ons nog één keer doen'. Hoe ouder je wordt, hoe meer je beseft dat je het verleden achter je moet laten. Ik denk dat ze één groot concert zullen geven, of misschien zelfs een residentie in Las Vegas van een week of zo".

Duke, die momenteel door Groot-Brittannië toert met The Four Tops en The Temptations, is ervan overtuigd dat de inmiddels 70-jarige Diana Ross bereid is de strijdbijl te begraven en op te treden met Mary Wilson.

Die laatste weigerde in 2000 deel te nemen aan een reünietournee van The Supremes nadat ze had vernomen dat Diana Ross daarvoor 15 miljoen dollar zou krijgen, zij 4 miljoen en Cindy Birdsong minder dan 1 miljoen.

18:26 Gepost door Kris Vanrusselt in POP - NIEUWS | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.