19-11-13

Black Sabbath benoemd tot Living Legend !

Metalgroep Black Sabbath is gisterenavond tijdens het Classic Rock-gala van het gelijknamige Engelse muziekblad benoemd tot 'Living Legend'.

Daarnaast sleepte de band tijdens dit jaarlijkse spektakel voor oude rockers in het Londense Roundhouse nog twee andere prijzen in de wacht: de award voor het album van het jaar voor hun nieuwe plaat 13 en de 'event of the year'-award voor het feit dat de bandleden met hun comeback na 43 jaar weer de eerste plaats in de Britse hitlijsten haalden.

Zanger Ozzy Osbourne, die samen met gitarist Tony Iommi en bassist Geezer Butler bij het gala aanwezig was, zegt op de site van Classic Rock: "Ik had nooit gedacht dat ik hier zou staan. Hoeveel, 45 jaar later? Het is een ongelofelijke gebeurtenis voor ons allemaal. We zijn er nog steeds beduusd van. Het is echt een geweldig jaar geweest, nadat ik al die jaren daarvoor alleen maar bezig was met mijzelf om het leven brengen."

Black Sabbath toert vanaf volgende week door Europa. Een week later verschijnt er ook een live-dvd met de titel Gathered In Their Masses.

 

20:57 Gepost door Kris Vanrusselt in POP - NIEUWS | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.